Locaties

Blended Connect

Uniek & bijzonder

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw online of hybride event? Op onze website vindt u unieke en bijzondere locaties. Of je nu op zoek bent naar een locatie in Utrecht of een locatie voor uw online of hybride event in Amersfoort, hier vind u eenvoudig een passende (congres)zaal.

https://blendedconnect.nl/wp-content/uploads/2020/06/munt.jpg

Utrecht

De Munt

In de loop der jaren zijn er vele bijzondere congressen in het Muntgebouw georganiseerd. Gezien onze centrale plek in Utrecht en historische uitstraling bieden we de perfecte locatie voor uw congres.

Informatie

https://blendedconnect.nl/wp-content/uploads/2020/06/Mariemhof.png

Amersfoort

De Mariënhof

Met haar 500 jaar rijke geschiedenis, 10 karakteristieke ruimtes en prachtige kloostertuinen is de Mariënhof een evenementenlocatie met karakter. Dit monument is veelzijdig waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Informatie

https://blendedconnect.nl/wp-content/uploads/2020/06/sqe.png

Utrecht

In de Driehoek

Op loopafstand van het Centraal Station in Utrecht bevindt zich congres- en vergadercentrum In de Driehoek. vind u ook moderne vergaderzaal, een exclusieve boardroom of onze historische Gertrudiskapel.

Informatie


https://blendedconnect.nl/wp-content/uploads/2020/06/jenskerek.png

Utrecht

Janskerk

De Janskerk is dé plek die je gasten betovert. Het contrast tussen het magische licht van gebrandschilderde ramen en de strakke muren geeft een bijzonder effect.

Informatie

https://blendedconnect.nl/wp-content/uploads/2021/02/HR_MartinevanderVoortFotografie_Jongerius-2-scaled.jpg

Utrecht

Villa Jongerius

Midden in Utrecht ligt dit unieke rijksmonument met internationale allure en een exotische uitstraling. Het complex werd in de jaren ‘30 van de vorige eeuw gebouwd.

Informatie

https://blendedconnect.nl/wp-content/uploads/2020/06/map.png

Uw vestiging

Uw locatie

Bent u de eigenaar of eigenaresse van een unieke locatie en wilt u graag meer promotie voor uw unieke plek? Dan is Blended Connect de perfecte partner voor deze extra aandacht.

Informatie


Blended Connect

Uw locatie hier?

Vergroot het bereik van uw locatie door een live stream faciliteiten toe te voegen aan uw service. Plaats en tijd zijn hierdoor geen probleem meer en je verhoogt op deze manier de bezoekersaantallen van je events.
Meer info